Hva skjer egentlig i USA?

Politikken i Norge er meget andeledes enn politikken i USA, og jeg takker våre forfedre for det. Vi har våre mangler og feil i vårt samfunn, men er litt for flinke til å se til storebror over dammen. Og er i hovedsak det vi skal ta for oss her nå er medias rolle i det hele.

Krig mellom de forskjellige mediene har det alltid vært, men i løpet av de siste årene er det blitt skummelt hvor mye klare løgner det deles ut, vrides til å passe deres synspunkt eller unnlates å fortelles. De er eksperter å fortelle deg hva du skal synes er bra eller dårligt, hvem du skal like og ikke like. Cnn mot trump, Fox for trump som eksempel, men hvem forteller sannheten? Hva er egentlig historien? Og der, hvis vi skal følge fakta, er venstresiden litt for glad i å vri historien, eller direkte lyve. Som Realy fine people løgnen, Covington barna, og den nyeste fratakelse av transeksuelles rettigheter. dette er selvfølgeligt bare noen få eksempler, i et hav av historier, både for og imot store politikere. Hvorfor er det så at ene siden kan kalles frihets krigere, der de brenner ned byggninger, raserer og stjeler fra butikker, river ned og ødelegger historiske minnesmerker som vi skal kunne se tilbake til å lære av, samles i titusener og media hyller og beskytter dem, for ikke å glemme ropet etter sensur, fjærning av boker og filmer, samt regler på hva du får lov til å si? Mens andre siden bli kalt høyre ekstremister simpelten at de bruker sine rettigheter, som å gå med lovlige våpen, ikke aksepterer hærværket og reglene som venstre prøver å pushe på dem? det kan selvfølgeligt diskuteres om høyres side er den rette, men vi som Nordmenn, må forstå at dette er lovligt. Uansett hvor latterligt det ser ut eller ignorant det virker å være, så er det deres rettighet å markere seg slik.

Regler for deg, men ikke meg er et ordtak som ofte blir sett i amerika, og især i storbyene. Venstre har nesten fri vei til hva enn de vil gjøre takket være svake og syke politikere som stiller seg bak og hyller dem. Fjærning av politiet, domstoler og fengsler er en av disse nye ideene som tok av med storm, men kan ikke være mange som har tenk over konsekvensene av dette. Forbedringer, ny eller bedre trening og nye regler kan hjelpe på, men å fjærne det hele kan bli katastrofalt.

Diblasio av New York stilles seg bak demonstrantene, men har inget problem å stenge ned jødiske aktiviteter. En leke park ble sveiset igjen, en begravelse stoppet og de får ikke lov til å be i deres religiøse byggninger. New york har lenge hadd problemer med angrep på jøder og dette blir snakket lite om. Han og mange ignorerer folk flests bønn, for å åpne opp butikker og forettninger igjen, la dem tjene penger og ikke miste alt de har jobbet for. Arbeidsledigheten gikk fra 3,5 milioner arbeidsledige, til over 40 milioner arbeidsledige på grunn av corona krisen. Folk må få lov til å jobbe igjen, men venstrepolitikerne tviholder på sitt, til høyres fortvilelse. Frykten for nye utbrudd er det de skylder på, men har ingen problem å la demonstrantene på venstresiden møtes i store tall. Høyresidens demonstranter blir holdt for narr, settes i et mørkt lys og blir kalt og beskylt grusomme ting.

Hvorfor er det at store og kjente personer som ikke sier seg enigt med venstresiden, blir truet, bannet fra nettsteder og forsøkt å stillegjøres? Ben shapiro, en jøde med konservative meninger blir forsøkt utestengt fra egne arrangemanger og truet regelmessigt. Sinte gjenger som forstyrrer intelektuelle samtaler og prøver å ødelegge for dem som faktiskt vil komunisere, lære og forstå. Tim Pool, Jordan Peterson, Dave Rubin, Carl Benjamin, dette er bare noen av navnene på personer som tør å si hva de mener, og selvfølgeligt finnes det andre der ute, for både venstre og høyre, men disse er noen få som kan gi de fleste et viere perspektiv. Det er vanskelig å forklare hvordan vi er kommet der vi er nå, men forstå at det started for mange mange år siden, muligens helt tilbake til 70- tallet. I 2012 kom occupy walstreet, hvor mange tror det virkelig tok av, og siden har det gådd langt til venstresiden fortsatt til venstre i en hastighet de fleste ikke er komfortable med. stadigt nye rare ideer om hva som er rasistiskt eller ikke, hva som skal være lov til å si eller ikke, Safespaces og beskyttelse for såre sinn er hva andre vil kalle det. Hvor skal grensen gå? Skal allt til slutt fjærnes hva hisoriebøkene for det passer ikke inn med dagen syn på hva som er rett og galt? hvis vi kvitter os med all denne informasjonen, ødelegger statuer og banner bøker og filmer, hva skal vi lære av da? hva skal vi se tilbake på å si: glad det ikke er sånn lengre? Det er ekstremister på begge sider av mynten, men for mange av de på venstresiden er det elten er du en av oss, eller så er du en nazist, er ikke lov å være nøytral eller vri til en av sidene litt forsiktigt. elten er du med oss eller er du imot oss...

Det beste jeg kan si er å ta allt du ser der ute med en klype salt. ikke tro på allt du leser, ikke engang i norsk media, for de å er gode på å kompiere venstrevridd media fra Amerika. Legg merke til hvor mye negativ presse og lite possitiv presse det er for presidenten og hans kollegaer. Ja han er sikkert ikke noen god person, men han er ikke så ille som man skal ha det til. Verre enn hitler, en diktator og gal leder er noe av det jeg har hørt. vis meg beviser som kan tyde på at dette er korrekt? Russia gate var løgn, ukraina greia var også humbug, Flyn ble presset til å tilstå ellers ville FBI gå etter sønnen. Biden kan ikke røres til tross for tvilsom oppførsel, bestikkelser og utpressing.

Jeg begynner å bli lei av alle løgnene, tullet og dobbelmoralen, det finnes mye info der ute jeg vil annbefale de fleste å se over. bare søk opp, dobbelsjekk mot andre nettsteder og videoer, og si din mening derretter, ikke si hva du føler siden du leste en overskrift, si hva du føler etter å ha blitt informert.

Fra en som ikke liker Trompeten, men ikke synes han er så ille som mange skal ha det til.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.