Jensensaken

Rita SteinsvikRita Steinsvik Innlegg: 1

Hvordan kan norsk rettsvesen tro at Jensen tok imot kr 500 pr kg stoff som Cappelen førte inn til landet? Ingen med vettet i behold hadde solgt seg selv å billigt.

Svar

 • Rune SkoglundRune Skoglund Innlegg: 6

  Kan ikke noe for det, men Ragna likner veldig på Sarah Connor...

 • per vidar tveitper vidar tveit Innlegg: 1

  Det som er spørsmålet er hvor mye fikk denne korrupte dommeren av Cappelen, rettsvesenet er jo så korrupt at det er på tide å rydde opp i denne gjennomkorrupte etaten. (alle skjønner at å lytte til Cappelen, den største lystløgneren i Norge er jo helt teit.) Dette dommersvinet må tas.

 • REAREA Innlegg: 1

  Enda et bevis på det myndighetene våger å kalle "rettsstat"

  Eplet er råttent i alle etater; politi, advokater og selveste rettssystemet hangler. Det de event. kaller "feil" er planlagt og bevisst. Men i media og av våre politikere får vi høre hvor perfekt det er.

  Befolkningen tror jo på dette og blir ført bak lyset!

  MYE å rydde opp i her..men det skjer nok aldri!

  Ta f,eks disse politiprogrammene som går på TV. F.eks "Blålys" på TV2

  Her er all dritten politiet gjør filtrert vekk. KUN positive innslag av Politiet er tatt med.

  Dette er et rent skryteprogram om Politiet som prøver så godt de kan å skjule all råttenskap.

  SøppelTV og bevisst forsøk på å skjule dritten!

  Og "Monikasaken" i Bergen der denne lille jenten ble drept. Politiet velger å henlegge saken som selvmord ( ! ) selv om han politivarsleren R.S varslet om drap. Han fikk munnkurv og ble utfryst av sine egne!

  Når når Politet måtte gjenoppta saken pga presset mot dem, fant de fram til morderen.

  Og etter dette presterte faktisk politiet å formidle til media at nå hadde nok Politiet fått igjen tilliten til befolkningen...

  Tenk å våge å si noe slikt? Etter at de er presset til å oppklare saken klarer de å gå ut i media å skyte av det etterpå. Og at de nå har fått tillit. Det er jo det stikk motsatte som har skjedd; Tilliten er ennå mer svekket ettersom det faktisk var et drap. Han som skal ha skyt og tillit er varsleren. Men Politiet klarte å gå ut å skryte av sin egen udugelighet og henlegging av en drapssak - som viste seg å være et drap. Og varsleren sa de ingenting om....hvem takket ham? Iallefall ikke Politiet!

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.