covid 19 ..og resten av oss

helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 15

en ting er sikkert ..vi skal alle do...idet samme nanosekund ..som vi blir fodt ..starter vi a do...buhu..its a hard life in the moutains..ill rest my case..

Kommentarer

 • brordbrord Innlegg: 2

  Hvorfor skriver du ill rest my case?

 • helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 15

  fordi det er da forsvareren ...mr- peter mason ..mener han..har lost saken...i mine innlegg er dette selvfolgelig..det man kaller ..humor..satire...ironi..

 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 16

  For friske folk under 50 er det liten risiko om det blir smittet med SARS-CoV-2. Allikevel innføres det tiltak som rammer alle, selv om det bør være innlysende at det er de over 70 som må beskyttes, særlig de som bor på ett eller annet hjem, og som ikke selv lenger kan bestemme hvem de omgås med.

  De som bor hjemme i egen leilighet eller hus, og er i faresonen bør da kunne passe seg selv? Unngå å få besøk og å besøke noen. Hold deg hjemme mest mulig. Forsøk å handel bare en gang i uka, eller få noen til å handle for deg. Gjør man dette, er man rimelig godt beskyttet.

  I mellomtiden bør livet gå som vanlig for alle andre. Ja, flere vil bli smittet, men for de aller fleste vil det nesten ikke være merkbart, og for de få som blir syke, blir det som regel lite alvorlig. Men alle som har vært smittet vil få en eller annen form for immunitet, det er overveiende sannsynlig. (Hvis det ikke er slik likevel, kan vi også slutte å drømme om en vaksine.)

  Da regjeringen kom med sine panikkreaksjon 12. mars, så var det ikke særlig gjennomtenkt. Nå skal det innrømmes at det var vanskelig på det tidspunktet, men det var helt klart at barn og unge ikke var utsatte, så å stenge skoler og barnehager var ren idioti. Noe som gjorde de umulig for de med barn i denne aldersgruppen å få gjort så mye på sitt hjemmekontor, mens barna var våkne.

  Hytte-forbudet var bare for å demonstrere makten sin. Det er ingen smittefare ved å bo på hytta sammen med de samme du ellers bor sammen med. Man kunne godt ha stengt after-ski og lignende samlingssteder. Skader som brukne ben o.l. er det da hvert år og vi har taklet det i alle år før.

  Vi har enda bare sett starten på hva denne nedstengningen fører til for samfunnet på sikt. En ny nedstengning vil være drepen.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.