Dette trenger diskuteres av alle!!!

Per WatnePer Watne Innlegg: 15
redigerte april 2020 i Politikk Norge

Her leker vi debatt...

Kommentarer

 • Per WatnePer Watne Innlegg: 15
  redigerte april 2020

  Siden dette høyst sannsynlig er en konsekvens av "Darwins evulusjonsteori og naturlig seleksjon" i praksis vil det neppe spille noen rolle hva vi gjør før FNs ressursrapporter går i balanse. Dvs. når klodens befolkning er nesten halvert.

  Om ikke FN får innført en form for befolkningskontroll globalt vil pandemier fortsette og gjøre det for oss. Tror vi bør betrakte dette som klodens oppsigele av vår "leiekontrakt" her og virus er "autoriteten" som besørger utkastelsen og tar de svakeste først. Vi bør spørre oss hvor mange runder med dette vår sivilisasjon kan tåle?

  Kun de som er sterke/smarte nok og istand til å forberede seg i henhold vil overleve dette er grunnskolepensum. Spørsmålet er hvordan kan vi redusere verdens befolkning uten at verdensøkonomien destabiliseres?

  Kina gjennomførte 1.barnspolitikk på 70-tallet som fungerte og ble så avviklet,riktignok med endel uheldige utslag men det viser at det lar seg gjøre. Det er udemokratisk ja men det er jo også pandemier og 1.barnspolitikk kan sannsynligvis gjennomføres på en human måte, det kan ikke pandemier som vi ser.

  Det er grunn til å tro at et mindre tidsbegrenset inngrep i demokratiske rettigheter er å foretrekke fremfor alternativet. Tror at signalet et slikt tiltak fra FN vil sende alene vil få de fleste til å ikke ønske seg flere barn dersom man vet at det vil redusere barnets fremtidsutsikter og sammen med FNs øvrige bærekraftsmål for 2030 har man en langsiktig plan som gir grunn til å se mot fremtiden med optimisme. Alternativet er at dagens situasjon blir vår hverdag. Siden dette likevel gå sakte så går det ihvertfall i riktig retning og da burde også verdensøkonomien få tid til å omstille seg til en reelt sett grønn økonomi. For meg fremstår dette som en gjennomførbar plan for å komme oss ut av den negative spiralen vi nå befinner oss i. Spørsmålet er hvordan få FN til å sette også overbefolkningen på sin dagsorden? Å trekke frem økonomiske argumenter i måten vi håndterer globale kriser fremstår som både usaklig, inhumant og udemokratisk ettersom hensynet til liv og helse går foran alle andre hensyn. Problemet er at FN nekter å svarer på disse tingene og det blir vår felles skjebne er jeg redd.

  Forventer at dette blir sensurert men skitt la gå!

 • Sverdrup_67Sverdrup_67 Innlegg: 23

  Egentlig vil CIA og deler av etablissementet i USA at flest mulig mennesker i den tredje verden skal dø. Om det er av sult eller krig spiller ingen rolle. Hovedårsaken til Vietnamkrigen var ikke å stoppe kommunismen, men å desimere,redusere folketallet i Asia.

  En bedre metode er å gi støtte kun til land som er for 1-barnspolitikken. Ev teppebombe dem med kondomer og info.


  Det er for mange folk på jorden.

 • Bjørn BollingmoBjørn Bollingmo Innlegg: 1

  Min kjære onkel sa en gang at det som skjer av sultkatastrofer og lignende er en del av vår utvikling og at dette er over tid selvregulerende. Med henvisning til dyresamfunn som maur bier og lignende dyresamfunn var dette hans teori. Kanskje er det slik at vi,som mennesker,ødelegger balansen ved å gripe inn i naturens fungerende systemer med irrasjonelle inngrep fordi vi føler vi er mere" intelligent" enn andre arter på jorden. Det store spørsmålet blir da;skal vi la folk dø rundt omkring fordi de kriger mot hverandre eller dør av sult eller av sykdom. Er dette noe vi må tåle eller er det noe vi skal gjøre noe med. Komplisert!

 • helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 574

  uansett ..det viser seg at fruktbarheten til kvinner og menn...buhu ..gar ned for hvert ar ...noen mener at gaia..altsa kloden ..er en levende organisme ..som er ..selvregulernde....i sa tilfelle ..har vi ingenting a frykte ..dette ordner seg ..da ingen far flere barn...ill rest my case..

 • André JoakimsenAndré Joakimsen Innlegg: 3

  Vi vet at utdannelse bidrar til lavere fødselsrater. Kalkylene viser at verdens befolkning vil stagnere og sannsynligvis snu ved ca 9 milliarder.

  Jeg tror du må bite i deg disse ordene. I fremtiden må vi nok heller finne løsninger for å få laget flere babyer ikke begrense dem.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.