Sannhetsministeriet og Goebbels i 2020 versjon

Geir Ivar JørgensenGeir Ivar Jørgensen Innlegg: 7
redigerte juli 13 i Politikk internasjonalt

FOX News opptrer som Hitlers Sannhetsministerium med Tucker Carlson i rollen som propagandaminister Joseph Goebbels.

Det som for tiden skjer i USA er som en tro kopi av hva som foregikk i Tyskland da hele den tyske befolkning ble indoktrinert med løgner og falske anklager mot Hitlers motstandere.

Det er en meget farlig utvikling som kan føre til borgerkrig om Trump taper valget. Det hisses regelrett til bruk av vold for å holde Trump i Det Hvite Hus.

Dette har ikke noe med demokrati og ytringsfrihet å gjøre. Dette er rein og skjær demagogisk propaganda i et format vi har et historisk eksempel på fra da Hitler kom til makten i Tyskland.

Omstendighetene er like ved at arbeidsledigheten er ekstremt høy og de sosiale vilkår for store deler av den amerikanske befolkning er kritiske og på randen av fattigdom og regelrett sult.

Dette er ikke bare farlig for USA og amerikanere, men for hele verden.

Det serveres løgner på løpende bånd for å sverte det amerikanske folket som demonstrerer mot myndighetenes maktovergrep mot store deler av det amerikanske folk.

Det er ikke mennesker som hater sitt land som demonstrerer. Det er mennesker som hater å bli utsatt for maktmisbruket til plutokrater og et styre med meget tydelige fascistiske politiske motiver.

Trump og Tucker Carlson er ikke snauere enn at de utpeker hele venstresiden til rollen jødene ble gitt under Hitlers regime. En part som blir beskyldt for alt som er galt. Dette er så høyreekstremt som det lar seg gjøre.

Her følger en lenke med David Pakmans versjon av denne saken;

https://www.facebook.com/davidpakmanshow/videos/309863273479115/

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.