Black lifes matter

Kaja Graff HusterKaja Graff Huster Innlegg: 10

Hva er galt med å påstå "White lifes matter"?

All lifes matter! Uansett farge!

Kommentarer

  • Førjus WærstadFørjus Wærstad Innlegg: 8

    Det som er mest shady med BLM er at de får flere millioner dollar i donasjoner, men istedenfor å bruke pengene på å pusse opp skoler, hjelpe mørkhudede mennesker, prøve å lage bedrifter så flere mørkhudede kan få jobber osv., så har flere millioner dollar blitt gitt bort i donasjoner til demokratiske presidentkanditater i USA. For eksempel så ga de utrolig mye penger til Bernie Sanders.


    BLM har blitt en politisk organisasjon som appellerer til følelser for å funde presidentkanditater og appellerer til følelser istedenfor logikk for å få folk til å stemme på kandidatene de ønsker.

  • EllenEllen Innlegg: 1

    BLM fokuserer på diskrimineringen mørkhudede opplever. Det betyr ikke at folk med andre hudfarger er mindreverdige, så når du velger å si ''white lives matter'' som en reaksjon til at noen sier ''black lives matter'' styrer du diskusjonen over på noe annet. Ikke bare er det helt irrelevant for BLM, det er også ganske frekt å antyde at hvite folk diskrimineres, trakasseres og drepes over hudfargen sin på samme måte som svarte. Faktum er at mange har rasistiske holdninger mot svarte, og dette må bekjempes slik at alle behandles som likeverdige. ''All lives won't matter till black lives matter.''

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.