Grensekontroll

I løpet av de siste 4 månedene som har gått har jo handelslekkasjen til Sverige blitt meget synlig for hele landets befolkning og muligens også for våre eminente politikere som sitter handlingslammet og ser på at ca 9 milliarder kroner årlig forsvinner ut av landet til søta bror.

En mulig løsning kunne jo ha vært å fjerne norske særavgifter på alskens produkter og legge oss på samme prisnivå som Sverige ( som jo også tjener penger)

Nå er jo enkelte grenseoverganger åpnet igjen og Tollvesen/ Politi skryter til pressen om at alle blir stoppet og spurt hvor de har vært for å sjekke om de må pålegges karantene når de returnerer til Norge.

Da regner jeg faktisk med at våre kjære politikere har satt inn ekstra resurser slik at tollbetjenter er omfodelt til disse grenseovergangene slik at alle biler blir kontrollert da det er stor forskjell på hva du har lov til å ha med inn i landet om du har vært borte i noen timer eller om du har vært borte mer enn 24 timer. Om ikke dette blir gjort, er det jo fritt frem for alle som bor i grenseområdene til å opprettholde handelslekkasjen uten å bidra med sin del til det norske fellesskapet.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.