Tegnells utidig kommentarer.

GBA GBA Innlegg: 2
redigerte august 16 i Corona

Tegnell burde slutte å bry seg om hvordan Norge håndterer denne pandemien, og heller prøve å finne ut av hvordan de burde gjøre det i Sverige. For meg virker det ikke som at han er den rette mann til å korrigere andre. Det viser vel tallenes tydelige språk !

Kommentarer

 • John EnebakJohn Enebak Innlegg: 4

  Nå har det vel ikke manglet kritikk fra norske eksperter og medier av Sveriges håndtering pandemien?

  At Tegnell forsvarer landet sitt mot skrekkpropagandaen i norske medier bør være legitimt.

  Covid-19 er ingen trussel mot folkehelsa. Hadde ikke Norge økt levealderen med 10 år takket være målretta influensavaksinering, ville nesten ingen her i landet ha dødd av covid-19.

  Nå ofrer vi en hel generasjon av barn og unge for øke sikkerheten for de som blir gamle på grunn av influensavaksine.

 • Dag Inge HansenDag Inge Hansen Innlegg: 3

  Man ser at måten man diagnostiserer pasienter, og at man kan få blåst tallene ut av de virkelige proporsjoner bare på grunn av at "det er i tiden" å skrive korona på dødsattesten for enkelhets skyld. Disse som døde ville trolig ha dødd av noe uansett, og man vet at enhver sykdom kan ta livet til noen som er i sluttfasen av livet. F.eks er lungebetennelse den klart største dødsårsaken, ved siden av andre sykdommer som kreft og hjerteinnfarkt. Man har også 5G-utbyggingen, som de fleste sier har ingenting med korona å gjøre, men merk deg at den store klyngen av teknologi i Stockholm har å gjøre med utviklingen av 5G. Vi vanlige kan ikke få innsikt i hvor de plasserte sine sendere, og hvilke mennesker som ble bestrålt av disse kraftige og farlige mikrobølgene. Vi i Norge kan prise oss lykkelige for at vi ikke har fått det enda. Jeg har sjekket deknings-kartet for 3G, 4G, 5G og slik, og det tyder på at skandinavia fortsatt ikke har 5G, men 4G+! Det er lett-versjonen av det, rett og slett fordi vi har fornuftige teleselskaper som trolig nå vet at 5G kan være farlig, og en for kraftig start, som de prøvde i Wuhan var en vekker eller påminnelse om hvor farlige mikrobølger kan være når det blir maksimalt påslått plustelig! Det å slippe løs et virus i en slik katastrofeområde, synes å være en logisk ting å gjøre for å ha noe å skylde på. De virkelige dødstallene i Wuhan fikk vi ikke vite fordi stedet var jo et katastrofeområde, og det var noe helt annet enn vi hadde i Skandinavia. Milano som også var en stor 5G-testby fikk også katastrofale følger, men det ble helt klart slik fordi de hadde mange fremmedarbeidere fra Kina for det første. Men for det andre så var de også rammet av masse mikrobølger, så som Madrid og andre store byer som hadde en voldsom og katastrofal sykdom, hvor man hadde virus. Jeg mener virus er en følge av noe, og ikke grunnen til dette. Hva kom først, viruset eller 5G? Det er feil å tenke at det er en direkte årsak, men følge-årsaker. Når man i Norge bygde ut 5G var det i midten av Mars man satte opp en håndfull antenner her og der, og det er enda langt igjen til Norge får 5G på samme måte som i Wuhan eller andre storbyer hvor de vil være først ute med teknologi bare for å være først ute. For å oppsummere; jeg ser bare at dette var en dekkoperasjon for å skylde på noe annet enn strålingen. Strålingen er farligere enn noe virus kommer til å være. Virus har aldri vært unaturlig. Det muterer jo for hvert individ som får det! Dødsfall til virus er naturlig å spekulere i, men aldri hovedårsaken. Vi har tross alt ansvar for eget immunforsvar og helse. Det er virus som følge av noe annet vi må lære å tenke. Altså; det er sykdom som leder til virus og ikke virus som leder til sykdom!

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.