Sexkjøpsloven

Per Roger RunnePer Roger Runne Innlegg: 9

Jeg leser i dag at enkelte mener at prostituerte på lik linje med andre arbeidere må få støtte fra NAV i disse coronatider. Da må man i alle fall endre loven som sier at det ikke lov å kjøpe sex. En underlig lov under de fleste omstendigheter.

Nå skal man altså få dekket tap av inntekt for å selge noe som ikke er lov å kjøpe, fra noen som ikke betaler skatt. Høres det greit ut?

Hva med narkotikapusherne? De også selger noe som er forbudt å kjøpe, og de betaler heller ikke skatt. Burde ikke de også få støtte fra NAV?

Nei, de burde ikke det. Noen vil sikkert si at sammenligningen er i drøyeste laget, men det er den ikke i forhold til loven.

Det er ikke måte på hvilke forslag enkelte kan tillate seg å komme med på vegne av oss alle.

Kommentarer

  • mRmomRmo Innlegg: 11

    mener disse søte damene må få velge hva dem ønsker seg med sine kropper og ha retigheter hva om dem bare haddet sex noen ganger i måneden med noen som kjørte forbi og fikk 10000 per gang kansje det må være lovelig og at dem betaler noen % skatt av sex inntekt i måneden og kan ha alle rettigheter som nordmenn i tilleg til det så kan de ta seg fri de må sikkert teste seg for hiv og andre ting og bruke antibiotika ofte og sånt

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.