Hvorfor kommer folk innom og leser her, men deltar ikke?

IdentifisertIdentifisert Innlegg: 7

Helt tydelig kan man se at dette stedet står ganske stille når det kunne ha blitt en ny arena for meningsutvekslinger. Jeg oppfordrer alle til å bidra med en ny tråd eller et gi et svar/spørsmål om noe.

Kommentarer

 • Rolf FiskeRolf Fiske Innlegg: 17 mod

  Her er rom for å diskutere. Og takk for at du oppfordrer lesere, og meningsbærere, til å lage nye diskusjonstråder, komme fram med egne meninger, skape nye samfunnsdiskusjoner og sist men ikke minst mene og påvirke.

  Kjør debatt, både i egne og andres tråder!

 • Eivind DaljordEivind Daljord Innlegg: 14

  Ser ut som "dinside" har nesten sluttet med kommentar felter og det skal havne her da liksom? da er jo hele poenget med å diskutere spesielle artikler borte om man skal "lete" her etter de! Så nå er det kun VG og Itavisen som er brukbart å diskutere artikler som inntreserer!

 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 24

  Det jeg lurer på er hvorfor Dagbladet ikke kan ha diskusjoner direkte under artikkelen i avisen slik de hadde før og som VG fremdele har?

  Det er vel samme jobben å moderere her som der?

 • dondoffen_1dondoffen_1 Innlegg: 1
  redigerte juni 2020

  Hvis dette kommentarfeltet/meningsdelingstedet kommer skikkelig igang, ja, da kan det bli et bedre sted å diskutere enn VGs kommentarfelt, for de mulighetene er jo stort sett fjernet. 😊

  Anders Stenstad

 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 24

  Så lenge man ikke direkte kan svare på det en annen skriver, er det vel vanskelig å få til en diskusjon?

 • Svein OpøienSvein Opøien Innlegg: 1

  Kanskje fordi moderatorene sletter innlegg som ikke passer inn i deres agenda?

 • Torbjørn LarsenTorbjørn Larsen Innlegg: 5

  Ja, man kan jo begynne å lure! Jeg sendte et innlegg 2. februar om Arbeiderpartiet og samrøret med Lo. Inntil nå, så har det vært 55 visninger, men ingen kommentarer! Dette temaet burde jo interessere mange som fremdeles er i arbeidslivet! Er det noen som har en forklaring på fraværet av engasjement?

 • Reidar kaarbøReidar kaarbø Innlegg: 52

  Kanskje litt mer samhandling mellom debattinnleggene i papiravisen og dette forumet kan hjelpe? At innlegg i papiravisen automatisk dukker opp her, og kanskje noen innlegg herfra kan publiseres i avisen?

  Jeg har ikke sett innlegg som har blitt slettet, derimot har jeg sett innlegg som burde vært det, og synes ikke det ser ut som at moderator går spesielt hardt frem.

  Synes det er blitt et FLOTT forum som burde tatt opp tråden fra NRK/Ytring som ble lagt ned for aldri å dukke opp igjen. Ytring fremstår nå som et impotent, stuerent forum for NRK-godkjente kilder.

 • Reidar kaarbøReidar kaarbø Innlegg: 52

  PS: ikke vær redd for å bruke svart skrift, grå skrift (898485) er ikke spesielt lesevennlig :-)

 • Torbjørn LarsenTorbjørn Larsen Innlegg: 5

  I de senere årene har Arbeiderpartiets popularitet sunket betraktelig, av forskjellige årsaker, antar jeg. I den forbindelse lurer jeg på hvorfor partiet etter mange, mange år, fortsatt får lov til å fortsette sitt samrøre med LO?

  For øyeblikket har LO rundt 950 000 medlemmer, og i følge ekspertene i diverse medier, så vil det være rundt 500 000 som stemmer på Ap. Dette vil si at rundt 50% av LO medlemmene stemmer på andre partier. Selvfølgelig kan disse stemmene gå til SV og Rødt, men jeg vil tro at mange stemmer vil gå til borgelige partier også. Hvorfor skal kun Ap, og i det siste også SV og Rødt, bli finansiert av LO?

  Dette spørsmålet kom opp på den tiden da Gerd Liv Valla var sjef i LO, og hun svarte da at det var LO-kongressen som bestemte dette. Greit, men hvem sitter i denne kongressen?

  315 delegater har stemmerett på kongressen. 260 delegater velges av forbundene, ut fra hvor mange medlemmer de har. 40 velges av LOs fylkesorganisasjoner, basert på medlemstall. Dessuten møter de 15 faste medlemmene av sekretariatet.

  Hvilken partitilhørighet har disse delegatene? Jeg tviler på at noen som tilhører et borgerlig parti blir valgt som delegat til kongressen, og da er jo resultatet gitt på forhånd. Kan fagforbundene som er tilsluttet LO, offentliggjøre hvilken partitilhørighet deres delegater har? Hadde det ikke vært mer rettferdig at disse LO subsidiene hadde tilfalt andre partier også?

  Dette blir vel vanskelig av den grunn at noen av LO-pampene også sitter i toppledelsen til Ap. Likevel mener jeg at dette temaet bør tas opp til debatt før neste Stortingsvalg.

 • Torbjørn LarsenTorbjørn Larsen Innlegg: 5

  Håper at det blir en diskusjon av dette

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.