Antidepressiva=selvmord

Elvira GhiocelElvira Ghiocel Innlegg: 21
redigerte januar 6 i Helse

En del av dere husker sikkert boken/filmen "Prozac nation/zombie nation." Google det.

Prozac i USA (fontex i Norge) er lykkepiller/antidepressiva som har ødelagt mange individer og familier i flere tiår. En mann som var lettere deprimert (og kunne ha håndtert det selv om han hadde visst hvor ødelagt han skulle bli av bivirkningene av prozac, som han nærmest fikk kastet etter seg av legen)

La oss kalle han John. John var en kjærlig familiefar, han hadde en jobb han likte og gode kolleger. Han drev med fritidsaktiviteter og var sosial og utadvendt.

Allerede etter en uke på prozac, merket både kona og kollegene, en stor endring i hans personlighet: Han var innesluttet, uinterresert i aktiviteter som han ellers likte å drive med. Han gadd ikke møte opp på jobb mer. Sluttet å leke med barna. Satt oppe hele natten.

En dag kom politiet på døra, han ble satt i håndjern og tatt med. Hverken han eller kona skjønte noen ting.

På politistasjonen ble han konfrontert med en video av seg selv , fra et overvåkningskamera på en bensinstasjon, der så han seg selv gå inn med kniv og at han tydelig var veldig aggressiv og voldelig. John husket ingen ting av dette og var mildt sagt sjokkert.

Ikke drakk han eller ruset seg heller. Det var prozac som hadde fjernet hukommelsen, dømmekraften, impulskontrollen og gjort han til en voldelig robot. En zombie uten tanker og følelser.

En norsk kvinne som ikke engang var deprimert, men bare hadde hatt så mye å gjøre i jobben som advokat, ba om å få noe å sove på. Istedet fikk hun fontex (prozac) Hun ble ukonsentrert, ufokusert og fikk en trang til å drikke. Hun begynte med destruktiv adferd, våknet opp hos fremmede menn flere ganger i uken, husket ingen ting fra dagen i forveien. Hun sluttet i jobben, tok opp store lån som hun brukte på kokain og amfetamin, da pengene tok slutt begynte hun å prostituere seg, hun endte sitt liv på en benk ved akerselva, med en heroinsprøyte i armen.

Det forundrer meg at fontex FORTSATT finnes på markedet. 20 år etter at tidligere ansatte hos produsenten av fontex/prozac, gikk ut med at :"Den eneste grunnen til at denne rottegiften (som jeg ikke engang ville gitt til min egen familie) , kom på markedet er KORRUPSJON.

Det er også godt dokumentert at hundretusenvis av selvmord og drap kommer av bruk av disse" lykkepillene".

Både kolleger og bekjente forteller meg at leger får en bonus for å skrive ut denne giften den dag i dag. Til tross for at de er klare over bivirkningene, så gjør leger dette i hele landet. Det kalles aktiv dødshjelp.

Kommentarer

  • Lars MoanLars Moan Innlegg: 265

    Det er legemiddelverket som godkjenner medisiner i Norge. Synd at du ikke har noe eksempel på at folk i legemiddelverket får bestikkelser for å godkjenne legemidler. Da hadde du hatt en sak.

    Psyko-farmaca har motsatte status i anti-legemiddel-miljøet, som amputerte lemmer har i helbredelses-miljøet: Ingen pinsevenn har noen gang klart å helbrede en med ben-amputasjon. Og ingen anti-legemiddel-fanatiker har klart å stanse bruken av lykke-pillen. Vitenskapen forklarer hvorfor.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.