Vi blir alle overvåket

Elvira GhiocelElvira Ghiocel Innlegg: 17

Dette er vel de fleste oppegående mennesker klare over nå. For noen år siden ville denne overskriften blitt bortforklart som en "konspirasjonsteori".

Vi legger igjen elektroniske spor om hvor vi befinner oss til en hver tid: når vi drar visakortet, smartelefonen er av eller på:den har innebygget sporing som politiet brukte for å lokalisere de som var tatt av Gjerdrumraset. Den fungerer uten at Gps har blitt aktivert/slått på av tlf eier/bruker. Det er overvåkningskameraer på togstasjoner, i butikker, i gater. Når du installerer er hvilken som helst app (feks noe så uskyldig som billedredigering) så må du godta at appen får tilgang til å ta opp lyd, alle dine filer, kontakter osv. Dette tenker de færreste over.

Visste du at telefonen avlytter deg? Det høres vilt ut, men hvordan forklarer du ellers at den kommer med reklame for ting du ikke har søkt på, kun snakket om?

I USA er det i flere stater allerede tatt i bruk microchip som blir plassert under huden på pekefinger, dermed har du førerkort, id, visa, legejournalen + en Gps på deg 24/7. Dette blir før eller siden realiteten i Norge også. Kontroll på kontinentet!

Kommentarer

  • mRmomRmo Innlegg: 76
    redigerte januar 7

    bare vi bruker bankid på mobil elle rmotar sms om tapt anrop bestemmer simkortet når man får meldingen eller nekter vise den og hvis feks en verge har nummeret tlf numeret i banken i en nettbank som ikke kan avsluttes for da avslutter man konto etter hemmelig navn mottar bilen man kjøper før den står parkert fra butikken så alle samtalene blir teipet og viderkoblet i 15 år om ikke mer forstår ikke helt poenget med det greiene og det er vist ikke lovt å logge inn på vegvesenet med steng kodebrikke men det er untak hvist du holder brikken og var inne før du bled stengt for så logge inn igjen avbryte hemmelig navn kansje det er en hemmelig agenda av noe internasjonal system som nekter adgang for dem mener det er verdensbanken sin sms kode mens det tar vel ett år og lese av kode siffrene på baksiden og bestille nye brikker for åpne de stengte og åpne de nye n¨r de stengte ikke vill åpnes opp mens noen stenger alle sammen for at man ikke ska inn på noe mens det er vel bare mulghet for å ha tilatelse til å kunne gå inn mot vergers vilje av statenshus til man blir utestengt for å låne penger 50tusen takked være at dem bare tømmer kontoer for man ser bevegelser som øl handel og sånt sikkert stor liga. navnet er sensitive for walkmans w310 og sensurerer navnet på kameraet og printscrn og paint og så videre windows funsjoner som skrive navnet ned eller copy paste elle rnoe sånt sikkert for skjule ligaaen og navnet va rikke nærheten av persons navn bare dataoppdiktet

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.