"Buffe" er best !

FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
redigerte mars 21 i Fotball spill

Jeg anbefaler alle som vil tjene penger på fotballspill og odds å følge Oddsbuffé på VGD. "Buffe" er sine konkurrenter på ulike oddstråder, totalt overlegen. Så er han heller ingen "hvem som helst" i LSK klanen og i det lokale LSK miljøet. Leve "Buffe" - "Buffe" leve !

Det advares samtidig sterkt mot å følge tipsene på "Oddsdassen" på samme forum, da det kan virke som den raskeste og letteste veien til personlig konkurs og ruin. Så ja et meget sterkt og kritisk blikk mot det "denne dassen" avleverer, kan anbefales på det varmeste.

Mvh.

FjøsLars.

Kommentarer

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
  redigerte mars 21

  Kan noen som kjenner han som har ansvaret for renholdet på denne oddsdassen varsle vedkommende om hva som her skrives, Er ikke selv i stand til å få varslet. Personen lyder kallenavnet "Art".

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19

  Har regnet på det. Har nå 17 (sytten ) % netto overskudd på alt oddsspill, etter å ha fulgt "Buffes" tips trofast i litt over to år har ikke fraveket hans råd og tips en millimeter på denne tiden. Forsøkte samtidig å følge tipsene til oddsdassen i en begrenset periode. Det gikk som det måtte gå - rett i dass.

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
  redigerte mars 22

  Fra "Buffes" egen tråd på VGD :

  " 5 av 6 siste er gevinst. Buffet på alles lepper!  "

  "Buffemagien" ser for alvor ut til å nå nye høyder blant norske oddsspillere. På høy tid, spør du meg .

  Mvh.

  FjøsLars.

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
  redigerte mars 22

  Vurderer nå seriøst å starte en egen "Buffe-menighet" hvis denne personligheten fortsetter å levere på skyhøyt nivå hva oddsspill angår. Oddsens svar på Braut - dette ! Bøyer meg i støvet og takker Vår Herre for hver krone jeg har tjent på å følge "Buffes" tips, trofast nå i en to års periode, Takk "Kong Buffe", for alt du har avlevert.

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
  redigerte mars 23

  Vi snakker nå om en "Buffe-kul tur" som sprer seg over det ganske land. Fra Tromsø i nord (Buljongens rike) og videre nedover til Bodø, Trondheim, Molde med møretraktene, Bergen, og videre via plankebyen til Oslo og helt ned til det blide Sørlandet - bedre kjent som Hr. Hopp og Elvers hjemtrakter. Kong Buffe er endelig kronet på sin signingsferd fra nord til sør i landet.

  Samtidig meldes det om mye smitte, bakterier og virus i Oddsdassen, som trenger en grundig mental rengjøring - i den grad noen tror at det vil hjelpe. Selv tviler jeg sterkt.

  Mvh.

  FjøsLars.

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19

  Nok en gang viste "Bufe" sine kvaliteter. Uten å nøle pekte han ut Norge som vinner i dagens landskamp mot Gibraltar. Og selvfølgelig slo hans tips til, som de alltid gjør. Den mannen er bare et oddsgeni. Det er bare å bøye seg i støvet og gratulere Buffe med sine treffsikre tips - nok en gang !

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
  redigerte mars 26

  For å sitere "Buffe" om sin egen innsats :

  " Takk. Ble solid overskudd igjen. "

  Hvis noen kan kalles en "oddsGud" i ordets rette forstand, ja så må det være "Buffe". Ingen over, ingen ved hans side. Tør ikke engang si høyt hvor mye jeg har tjent de to årene jeg har fulgt "Buffes" tips til punkt og prikke. Men det er ikke småpenger ! Såpass kan jeg si.

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19

  I morgen, den 2.påskedag, står Buffe "opp fra de døde" etter en velfortjent påskeferie. Det er bare å glede seg for alle som vil tjene gode penger på å følge "Buffes supertips" !

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19
  redigerte april 9

  Buffe er bare best - punktum finale !

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19

  Herlig at ingen sier meg i mot - alle har respekt for "Buffe".

 • FjøsLarsFjøsLars Innlegg: 19

  Buffe, jeg elsker deg og dine suverene tips. Nok en gang har du vist hva som bor i deg - som vanlig totalt overlegen. Ingen over, ingen ved siden. Det finnes kun en Buffe - og han er bare best !

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.