Er Trump en twittercowboy?

Er president Donald en twittercowboy som skaper enorme problemer for USA? Er det slik en president skal oppføre seg? Har han brukt coronakrisa for egen valgvinning? Stadig flere amerikanere stiller seg dette spørsmålet. Hva mener du?

Kommentarer

 • Inge Charles VedvikInge Charles Vedvik Innlegg: 1

  Se siste pressekonferanse. Fornøyelig!

 • GUNNAR IVERSENGUNNAR IVERSEN Innlegg: 1

  Hvis Twitter fulgte opp deres egne retningslinjer, ville Trump vært utestengt fra Twitter for lenge siden.

  Mannen sprer løgn, konspirasjoner, hat og rasisme mens han sjikanerer enhver som ikke er enig med ham. At også folk her i landet støtter Trump i alt han sier og gjør er merkelig. Vi har da et utdanningssystem som er rimelig oppegående. Jeg innbiller meg at mange støtter ham kun fordi han er "republikaner," noe Trump slettes ikke er. Han valgte å stille for det republikanske parti fordi han visste at folk der var dumme nok til å stemme på ham. Trump gir en døyt i politikk. Det eneste han er ute etter er penger for seg og sine, og han beriker andre rike for å vinne deres vennskap.

 • Svein Erik Moe Svein Erik Moe Innlegg: 1

  Trump har sikkert noen aksjer i Twitter og nå bedriften som lager malariapillene som han nå reklamerer for

 • Eivind DaljordEivind Daljord Innlegg: 14

  Trump oppfører seg trassig unge slik som når han besøkte en Ford fabrikk i USA der det er påbud om å bruke ansiktsmaske alle som var med brukte maske men ikke han makan til idiot, hadde jeg vært fabrikksjef der så hadde jeg nektet han å komme inn på fabrikken, president eller ikke, han kan være en smittebærer som alle andre og han måtte Twittre om dette også.

 • Børre Bjerkland Børre Bjerkland Innlegg: 59

  Nei

  Trump er beste presidenten i USA noensinne

 • Florian GutbierFlorian Gutbier Innlegg: 11

  Er trump en twitter cowboy ? kommer an på definisjon men etter min definisjon der han si mye tull vil jeg si ja .. Men som en neutral person som prøver finne om det finnes gode grunner til at noen si noe så sjekket jeg opp i trumps kommentar som blei fakta sjekka ... Og fakta sjekk var feil .. Det finnes flere bevis for at han har en god argumentasjon .. Mail Voter fraud er faktisk et problem .. det var 15 % i en delstat som har det måte kaste stemmer fordi dem var dømt som "voter fraud" ... Tenk dere ... er det på demokrat votes som blei kasta ut ? vis ja så kan jo det hjelpe han og vinne teoretisk .. så han har jo rett det er et problem .. Og bruker en CNN opinion artikkel som en fakta sak er også temmelig dårlig gjort .. Så han har rett. .. at twitter blande seg in og bruke en fakta sjekk som enkelt kan motbevises med 5 minutters googling gi han rett litt i at twitter har gjort en stor feil... Jeg har heller ikke sett demokrater blir fakta sjekket av twitter enda som også er litt problematisk vis bare han blir fakta sjekket ( og så feil i tillegg )


  Dere må huske uansett hvor mye tull han kommer med .. til og med en ødelagt klokke vise rette tid 2 ganger til dagen

 • Ragnar TollefsenRagnar Tollefsen Innlegg: 3

  Dette sier vel det meste hva jeg mener om den fyren her. Mangler bare en liten svart flekk under nesa.

 • Kaja Graff HusterKaja Graff Huster Innlegg: 9

  Trumpen er en katastrofe ikke bare for USA, men for hele den vestlige verden.

 • helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 40

  vel ..etter hva mine kilder sier sa startet faren hans..en ferje pa ..i missispi..deltaet..der han etablerte ..ett flytende casino..og horehus..jeg var tilfeldigvis i .statene da han apnet sitt forste hotell ..ung og naiv ..veldig imponert..dreit i politkk...men ellers lett a holde ren..morro for unga...men som president ...totalt udugelig ..spennende a se til valget...trodde r.reagan var en b skuespiller ...finnes det en x type ....eller bare x files...ill rest my case....

 • ODDVAR MØRKODDVAR MØRK Innlegg: 3

  Når verdens dummeste mann styrer verdens farligste land . . . .?

  Fremtiden ser ikke lys ut - akkurat.

 • Geir Ivar JørgensenGeir Ivar Jørgensen Innlegg: 7

  Det store Trump klasseskillet

  Klasseskillet går ikke lenger mellom industriarbeidere og deres arbeidsgivere. Det går mellom et globalisert plutokrati og resten av oss.

  Det er samme klasseskillet som rammer hele folket og alle protestbevegelser, enten de protesterer på klima/miljø, arbeids- og velferds-vilkår, fascisme, rasisme, vaksinering, Corona nedstengning, monster vindturbiner eller Trump klasseskille murer.

  Det er den ultimate pengemaktens globaliserte elite, og deres politiske fotsoldater på ytre høyre som kjemper mot den nødvendige endring som krever politisk og økonomisk systemskifte. Hverken kapitalismen eller kommunister har løsningen. Løsningen er folkets demokrati direkte ved borger initiativ, hvor politiske partier sponset av pengemakten ikke kan komme til regjeringsmakt som overstyrer folkets demokrati.

  Med splitt og hersk strategi, samt youtube propaganda lures mange til å stemme mot folkets beste, i tro på at plutokrater som Donald Trump vil tjene deres interesser. Det er en ufattelig villfarelse, og lar seg kun forklare med systematisk mind control utøvd av pengemakten.

  Trump er som personlighet og type ganske forskjellig fra de fleste andre plutokrater, som ikke liker oppmerksomhet om seg selv. Derfor ble han fremmet, til å fremstå som en plutokratiets trojanske hest. Qanon er til som en løpende og kontinuerlig mind control youtube påvirker, som innbiller folket at Trump er en guds gave til folket, hvilket alle vet og kan observere daglig at han ikke er, og aldri har vært, om de bare slutter med å bevisst undertrykke sunn forstand og fornuft.

  Trump er ikke den eneste trojanske hest plutokratiet har plassert blant folkets "representanter". De finnes i de fleste regjeringer i vestlige nasjoner. Derfor er det ikke lenger noen klar forskjell mellom høyre og venstre. Plutokratiet bryr seg ikke en dritt om partier og ideologier. Derfor kan de plassere sine trojanske politiske hester i begge leirer som en helgardering.

  Plutokratiet er kun seg selv nok, og deres vesen er juridisk, og ikke menneskelig. Det handler om juridisk rett til å eie grenseløst mye, og få alle andre til å tjene deres grenseløse grådighet som tjenere, arbeidere, slaver og soldater. Thats all there is of ideology with plutocrats!

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.