vaksinepass

helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 626

dette begynner å lukte ..litt som under ww2...da måtte alle fremvise papirer ..og skutt blir den som.....nå er det nå engang slik at det er en frivillig sak ..å ta denne vaksinen som er rørt sammen i hui og hei ...og denne vaksineskandalen vil få svineinfluensaskandalen ...til å virke liten...her kommer advokatene til å gni seg i sine grådige hender...dette blir ikke billig for the grate farma....uanett...forslaget er nå at de som har vaksinertseg ..skal kunne bevege seg fritt..gå pa kino..osv ...mens resten av oss skattebetalere...må holde oss hjemme og suge på labben....argumentet til idiotene i regjeringen er at andre land har det sånn....den holder ikke ..andre land er oså med i eu..men ikke vi ..ærreikkefært----ta dere smmen ellers blir vi folket nødt til å gi dere betegnelsen....brun...brun--

Kommentarer

  • Lars MoanLars Moan Innlegg: 271

    Vaksine-pass kommer aldri til å skje, fordi norske politikere er feige og unnvikende i befolkningssplittende spørsmål.

    Selvfølgelig burde alle som er vaksinerte hatt et vaksinepass! De er ufarlige for andre - bidrar ikke til smittespredning, og utsetter ikke seg selv for risiko. Det er helt idiotisk å ikke frigjøre den delen av befolkningen som ikke bidrar til smitten. Disse burde fått lov til å virke fritt i samfunnet, til glede for fellesskapet!

    I stedet trekkes "diskriminering" frem som et argument. Jeg gremmes! Bør vi forby alt som ikke er tilgjengelig for alle? I så fall innbyr FHI til en samfunnsrevolusjon. Men jeg er redd det er alt annet enn revolusjon som motiverer FHI i denne saken. Tvert i mot er det feighet og faglig ettergivenhet.

    Politisk korrekthet fra en faginstans som FHI, er skremmende. Men etter 60-års-feiringen på Geilo, er det ingenting som overrasker!

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.