ANG. " HAGEN SAKEN"!!???...

FRANK NYBØ OLSENFRANK NYBØ OLSEN Innlegg: 5

ANGÅENDE " HAGEN SAKEN"!!!!!....

Hei!! Godtfolk!!😁👍👍

Slik jeg har forstått det , har ikke Hagen , overvåkning av sin bolig i tjora veien!!...

Dette forundrer meg meget , da han er en av Norges rikeste menn!!... Overvåking utstyr er nærmest blitt dagelig i veldig mange boliger i Norge , I mange år nå!!...og , folk / hagen og ev. " medarbeidere kunne da med letthet unngått de andre kameraene i området!!.. Jeg finner dette meget betenkelig , at en av Norges rikeste menn , ikke har kamra overvåking i sitt eget hjem!!..

Videre leser jeg , at han har en gammel mobil telefon , og kan knapt skrive en text melding!!

Videre har jeg forstått at Hagen har en IPAD , som er et avansert nettbrett!!....

Dette harmonerer jo ikke i det hele tatt!! I forbindelse med , at han er hjelpeløs med mobil telefon!!!...Videre har han OVER 10 møter med en ekspert på krypto valuta!! Hvorfor så mange møter , da Hagen skal være " data svak"...

Og , har han noen gang , vist interesse for krypto valuta , før hans kone forsvant!!??...Jeg tviler veldig sterkt på det!!.....Jeg finner det meget forunderlig at Lagmannsretten spesielt motarbeider Politiet , I en så alvorlig draps sak , og lurer på hvor stort kontakt/ nettverk Hagen , egentlig har!!....

Om noen sitter på" noe" de kan få 10 millioner får , er det vel svært sannsynlig , at de prøver å selge det , om ikke det hele er en avlednings taktikk!!?...

Vi kjenner jo , med skrekk og gru , til saken i Brumunddal , hvor ektemannen blå nektet , helt til forklaringen hans gikk i oppløsning!!...

Har jobbet i militær politiet selv , I en tid også på andre siden av loven!! Jeg vet av erfaring , at jo mer en person har å tape på å tilstå , jo sterkere vil han nekte for forbrytelsen!!!...

Politiet trenger iflg. meg se beste folka i FBI , til å hjelpe til i denne tragiske saken!! Om Hagen , mot min formodning skulle være uskyldig!! Burde han frivillig tatt en LØGNDETEKTORER test , før å bevise sin uskyld!! Dette "verktøyet" , burde Norsk politi fått tilgang til , I særdeles alvorlige , og vanskelige saker!! For å få etterforskningen på rett spor , det er tross alt vi , som betaler for at denne saken skal bli løst!!...

Har også et par ideer på hvordan løse denne saken , men kan selvsagt ikke skrive det her!!....

Til politiet i denne saken: stå på , jeg har stor tro på at denne saken skal bli løst!!👍👍

Beste hilsen Frank'en

Frank Nybø Olsen

Beste svar

Svar

 • FRANK NYBØ OLSENFRANK NYBØ OLSEN Innlegg: 5
  redigerte mai 27

  Jeg etterlyser synspunkter på mitt innlegg , ang.

  den såkalte " HAGEN SAKEN ".

  Vennlig hilsen Frank Nybø Olsen

 • FRANK NYBØ OLSENFRANK NYBØ OLSEN Innlegg: 5
  redigerte mai 27
 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 5
  redigerte mai 27

  Ja Frank, du etterlyser synspunkter. For meg virker det som du vil ha bekreftelse på at Tom Hagen er skurken. Det at han hadde en iPad betyr i alle fall ikke at han har noen peiling på data, for det klare selv en 3-åring å betjene. Møtene med krypto eksperten var jo for at han (eksperten) ville ha han til å investere i krypto.

  Men hva om denne saken er helt annerledes? Vi har med et par som har levd sammen i en årrekke. Vi kan anta at forelskelsen er over. Kona vil kanskje ut, men antar at hun ikke får beholde sitt nåværende luksusliv, på grunn av ektepakten som hun undertegnet da hun var ung og forelsket.

  Hun har antagelig god tid mens mannen er på jobben, og begynner å interesser seg for kryptovaluta. Hun leser mer og mer og blir tilslutt nærmest en ekspert på området. Så begynner en plan å ta form i hodet hennes. Hun har funnet ut hvordan hun kan komme seg unna og likevel ha godt med penger.

  Hun arranger sin egen "kidnapping" og legger igjen brevet som Tom finner og gir til politiet. Det gir henne god tid til å komme seg langt bort, fordi politiet ikke leter etter en kvinne (eller kanskje hun har utkledd seg som en mann), som reiser helt åpent alene. Politiet leter etter de som har bortført henne.

  Etter hvert må Tom overføre kryptovaluta i et forsøk på å få et livstegn, men hun er nå ekspert på krypto valuta, vet hvordan hun skal skjule seg, og veksler bare inn små beløp av de millionen hun fikk.

  Hun sitter nå anonymt på en øy i Stillehavet (eller et helt annet sted), og lever lykkelig videre.

  Dette er helt fri fantasi av meg, og politiet har sikkert også tenkt i disse tanker, vil jeg tro?

  Men du fikk i alle fall synspunkter på ditt innlegg, og det er jo noe? ;-)

  Mvh

  Erling Ervik

 • helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 4
  redigerte mai 27

  eneste grunnen til at denne saken er mediavennlig ..er at kisen er sokkrik ..ugla er sokkborte ..og alle kan ha si mening ...buhu..

 • Kaja Graff HusterKaja Graff Huster Innlegg: 2
  redigerte mai 27

  Hører man Svein Holden og Hagens venner si at fyren ikke har datakunnskaper og ikke en gang kan skrive en sms, får man inntrykk av at karen er komplett idiot. Samtidig er han altså en av Norges rikeste personer. Merkelig! Er det slik man blir rik?

 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 5
  redigerte mai 27

  "får man inntrykk av at karen er komplett idiot. Samtidig er han altså en av Norges rikeste personer. Merkelig! Er det slik man blir rik?"

  Man behøver ikke å være super intelligent for å bli rik. Man behøver bare å ha en bra ide, litt penger til å komme igang, og ansette intelligente mennesker. :-)

  (Ideen kan man ha fått av andre, og pengene kan man har arvet.)

 • Gaute ArefjordGaute Arefjord Innlegg: 1

  Ta 100 millioner fra oljefondet. Drapsmannen og familien hans får 100 millioner om han tilstår. Han får 21 års forvaring men disse pengene går jo egentlig til familien. Saken blir OPPKLART , 100% . Spørsmålet er da: Vil vi få flere slike saker ? Der drapsmannen tilstår og får 21 års forvaring men familien blir mange millionærer ? MEN... Hvordan få pengene tilbake ... Jo,,, Vi lager en film om drapet... Skikkelig høykvalitets film Og får inn igjen pengene i oljefondet...

 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 5

  "Drapsmannen og familien hans får 100 millioner om han tilstår. " Men hva om hun ikke er drept? Politiet har da ingen beviser for at hun er drept, bare for at hun er forsvunnet.

  Men denne saken har vel snart kostet så mye, så ditt forslag er antagelig mye lurere, men det avhenger jo av at noen tilstår, og er du 20 år i dag så er det jo ikke så ille å få 100 mill. når du er 42 år. Så det er jo bare å "tilstå", men kanskje litt verre å bli trodd? Men man kan vel alltids påstå at man har delt opp liket og oppløst de i syre, som man så har nøytralisert med en base, før men tømte det ut?

 • Ragnar TollefsenRagnar Tollefsen Innlegg: 3

  Med all forhåndsdømming som foregår,så håper jeg at han ikke blir dømt av en folkevalgt juri . Da er han solgt. Tragisk at folk forhåndsdømmer uten bevis. Holder ikke å lese nyheter for å gjøre seg opp en mening. Avisene vil selge flest mulig,derfor store overskrifter. 🙈🙉🙊

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.