vaksinepass

helge hofsvanghelge hofsvang Innlegg: 626

de t er mulig at byen åpner 4 mai...da kan man muligens få en utepils ..med mat ..men kun dersom man har ett vaksinepass ....dette vil i så tilfelle føye seg pent inn i idiotiske uttalelser ...gjøremål fra sittende ..regjering...vaksinen er i utgangspunktet frivillig ..og dersom man ikke vil ha den ..så er belønningen at man blir degradert til annan klasses borger ...som ikke får lov til å besøke svømmehaller ..bibliotek ..kino restauranter----dette er brudd mot norges lover ..og menneskerettighetene....nå må de blå brune ..skjerpe seg....

Kommentarer

 • Reza MohseniReza Mohseni Innlegg: 2

  Helt riktig. De som av hver sin god grunn ikke ønsker vaksinen blir annenrangsborger, på lik linje med jødene under andre verdenskrig. Starter nok med at du ikke kan ta deg en utepils, men ender nok med at man ikke kan gå på jobb, og etterhvert heller ikke butikken, fengslet i eget hjem (.. som vi til dels er per i dag).

  "Lederne" våre ville gjort Hitler Uber stolt!

 • Harald MyrhaugHarald Myrhaug Innlegg: 4

  Å diskrimminere folk fordi de ikke har tatt vaksine er brudd på Europarådets resolusjon 2361 (anno2021), punkt 7.3.1 - Så enkelt!!

 • pillar5guripillar5guri Innlegg: 259

  Høring om koronasertifikat - endringer i smittevernloven - regjeringen.no svarfrist 12 mai 2021

  Høyring om vaksinepass med frist allereie den 12 mai. Høyringa om portforbod gjorde at dette tullete forslaget vart stoppa. Hvis mange nok sender inn motførestillingar om vaksinepass kan vi kanskje klare å stoppe vaksinepasset.


  Den korte fristen fører nok til at denne høyringa dessverre går folk flest hus forbi. Dette er lite demokratisk og ei overkøyring av såvel grunnlova som av folket.

  Vaksinepasset minnar mest om ein passersettel frå tider vi ikkje ynskjer å gjenoppleva. Vaksinepasset vil kunne misbrukast og føre til diskriminering. I stadenfor eit ope og tillitsbasert samfunn kan dette vera starten på eit kontroll- og overvakingssamfunn.

  Helseopplysningar kan koma på avvege.

  Mest av alt minner dette om tvangsvaksinering med eit vaksinepass som "premie".

  Med alle små og store biverkanadar og dessverre fatale hendingar hjå ALLE dei såkalla vaksinane, er vi no på ville vegar.

  Det er heilt ufatteleg at dette vert forsøkt trumfa igjennom på tross av advarslar både innad i Noreg og frå mange stadar i verda ellers.

  Det er å håpe at mange sender inn svar til køyringa og at vaksinepasset vert skrota slik som portforbodet.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.