2020, det året vi oppdaget av fornuften var død.

Kan Svolvær Geita bli sokkel for en Vindturbin? Risikerer vi Vindkraft på Trolltunga, De syv Søstre, på Gaustadtoppen osv?

Noen oppdaget tidligere at Vindkraft er ødeleggende, men ikke alle forstår hvor dette kommer fra, og hvorfor dette ikke stopper opp.

Det som har skjedd er ikke det at Norge mangler strøm. Vi produserer billig og ren kraft via landets vannkraftverk. Så hvorfor disse Vindturbinene?

Hvorfor ødelegge naturen, dyrelivet og livskvaliteten?!?

Hvorfor sier Kommune etter Kommune ja til dette?

Hvorfor skal nordmenn som protesterer mot denne åpenbare galskapen, bæres vekk av Norsk Politi, betalt av Tyske byggherrer?

Hvordan skjedde denne massepsykosen?

FN har erklært Klimakrise og EU vil ha vannkrafta vår.

96 møtte opp på Stortinget og av dem ble det flertall til å gi råderetten over vår kraft til EU. Smart?

Alle partier på Stortinget er klimahysteriske og tror at kloden tar fyr om vi ikke gjør som FN og EU vil.

De er hellig ovebeviste om at det er plantenæringen CO2 som styrer klimaet på kloden og at jorden går under om vi ikke slutter å puste snart.

Jeg synes ikke det er særlig troverdig. Jeg anser dette som ren skjer galskap, og jeg vil av denne sinnsyke karusellen før både land, natur og økonomien går til helsike.

ACER avtalen med sine "pakker" er deler av EØS avtalen. Altså en utvidelse av en allerede ulovlig innført dynamisk avtale som spiser mer og mer av landet vårt. Det er galskap, og de som sier at Keiseren er naken får ikke spalteplass og de skal ydmykes og stemples som fiender av landet. Nazister!

Sammensurium av mennesker sier Erna som mener at vi kan spise kake dersom vi blir fri for mat. Det er ikke bare Erna som er så virkelightesfjern! Dessverre!

Jeg har engasjert meg i kampen mot EØS i flere år. Jeg har startet opprop med krav om at vi må si opp EØS avtalen.

Jeg er medlem i alle grupper på facebook som er mot EØS og ACER og andre konsekvenser av EØS avtalen.

Til slutt gikk jeg inn i politikken for det eneste partiet som vil stanse denne galskapen, som vil stoppe både EØS og FN, og som har et edruelig syn på hvordan et land skal styres. Et Folkets parti.

Terje Larssen

Stortingskandidat Demokratene Nordland.

Kommentarer

  • Lars MoanLars Moan Innlegg: 265

    Ja, verden er full av paradokser! Ap støttet en gang sterilisering av de delene av befolkningen som ble oppfattet som en potensiell økonomisk byrde for samfunnet. Det var ikke fordi Ap den gangen ikke stod på de underprivilegertes side - tvert i mot. De mente bare at for å realisere velferdssamfunnet, var fødselskontroll nødvendig. Hvis staten skulle garantere alle et visst velferdstilbud, burde vitenskapen bidra til at genmaterialet i befolkningen var i en slik stand, at det lot seg gjøre. Det var altså i det godes tjeneste å sørge for at de som belastet samfunnet for mye, ikke ble født. På denne måten støttet Ap nazistisk ideologi.

    Og i dag støtter Mdg og andre(Zero) de verste utslagene av kapitalistisk utnyttelse av naturen.

    På samme måte som Ap en gang mente at sterilisering av noen utvalgte menneskegrupper var god velferdspolitikk, mener nå enkelte miljøpolitikerne at å rasere naturen i kyst-norge, er god miljøpolitikk.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.