"Venner for livet" vs Alicia Keys og Spike Lee

Lars MoanLars Moan Innlegg: 276

Noen kritiserer "Venner for livet" for ikke å inkludere svarte. Jeg var i tyve-årene på nittitallet, og opplevde Spike Lee "Do the right thing" og Alicia Keys geniale hit-låter. Dr. Huxtable sine viderverdigheter osv., osv. Popartisten Prince og Michael Jackson var også til stede på åtti- og nitti-tallet. I Sør-Afrika trådte statslederen Nelson Mandela frem, og i FN kunne man finne Bouthros Bouhtros-Gahli og Kofi Annan.

Geniale mennesker med svart bakgrunn blomstret samtidig med "Venner for livet". Glem ikke det!

"Venner for livet" var egentlig det eneste stedet på nitti-tallet, man kunne gå i fred for alle de plagsomt fremgangsrike, svarte.

Kommentarer

  • Lars MoanLars Moan Innlegg: 276

    Nå innser jeg plutselig at alle de store medier i Norge, fra Vg til NRK, via Klassekampen og Dag og Tid, har valgt å fremheve "Venner for livet" som en anti-black/svart sone. Men faktum er det motsatte!! "Venner for livet" var den eneste plassen du kunne unngå svart fremgang. Den største statslederen var svart - Nelson Mandela. Den største TV-personligheten var svart, Bill Cosby. Den største og best betalte real-show TV-vertinnen, Oprah Winfrey, svart, ble superrik pga sine shows.

    Spike Lee, Alicia Keys, Prince, Michael Jackson mm. Nittitallet sprutet over av svarte talenter på alle områder! "Venner for livet" var dødkjøtt med kolbrann. Skjønner ikke at noen gadd å se på den serien. Whitney Houston - can you hear me?

  • Lars MoanLars Moan Innlegg: 276

    Den største festivalartisten sommeren 1999, var James Brown. Woodstock-99 var totalt mislykket. Men James Brown reddet showet! Svarte stod i kø på nittitallet. Det var ikke plass til alle talentene på en gang! "Venner for livet" var dødt territorium.

    Så skyld ikke på nitti-tallet for at svarte har blitt undertrykt og ignorért siden. Svarte ble elsket på nittitallet! "Venner for livet" var et idiot-show for idioter.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.