Demonstrasjoner

under andre forhold ville jeg støttet de fredfulle demonstrasjonene mot rasisme, men ikke nå!

vi sliter med et livsfarlig virus og vi har ofret vår frihet, mennesker har dødt pga at de ikke får puste. vi stiller oss solidariske og gjennomfører sosial distansering, vasking av hendene og når vi er syke blir vi hjemme. og vi har stort sett klart det for vi er sammen om dette alle i norge uansett hudfarge! vi er ikke ferdige ennå, vi må holde smitten lav, minst mulig døde og innlagte på sykehus til vi får en vaksine eller utsletter viruset på andre måter. Dette er det vi er sammen om nå. ALLE!

Kommentarer

 • Terje RendalsvikTerje Rendalsvik Innlegg: 2
  redigerte juni 2020

  Dessverre tror de unge at de er udødelig og hvis de brenner for en sak må vi demonstrere. Rasisme er noe ALLE er imot. og derfor må vi demonstrere i tusentall uansett konsekvenser. og jeg ser at de unge mer og mer slutter å være solidariske , de følger ikke smitterådene. dette gjelder de gamle og ikke oss. tenk på det når du drar hjem til dine foreldre og besteforeldre. skal de dø fordi min sak er viktigere enn deres liv. alle som var på eller er på demonstrajoner må gå i karantene, holde avstand, ikke smitt andre mennesker som feks de som er i risikogruppen.

 • Hva skal en si Ikke er det lov og være patriot Da er vi rasister Egentlig behøver en ikke si noe Bilde sier sitt 😀

 • ODD JUVENODD JUVEN Innlegg: 1

  Demonstrasjoner kontra smittevern


  Diskusjonen som nå pågår om hvilke saker som det er verdt å demonstrere for i store fellesarrangement (George Floyd / rasisme versus forkvaklet nazi propaganda), er en avsporing fra sakens kjerne. Det er faktisk fullt mulig å gi (berettiget) uttrykk for sin avsky overfor og kamp mot politivold og strukturell rasisme i andre fora enn i store ansamlinger av folk som stuer seg sammen over et lite areal og som kanskje i sin affeksjon glemmer å være påpasselige med å ikke smitte andre og unngå å bli smittet selv. 


  Tettpakkede demonstrasjonene går dårlig i hop med en felles dugnad for å bekjempe spredning Covid 19: Det at man faktisk vet at oppblussingen av Covid 19 vil trigges på grunn av mangel på sosial distanse og slurvete bruk av munnbind når man deltar i tette ansamlinger av folk, 

  er å demonstrere likegyldighet overfor medmennesker. Det er å ikke vise respekt overfor tilsatte i helsevesenet samt utsatte grupper som står i fare for å måtte gå gjennom store lidelser og eventuelt også dø som følge av brudd på råd for smittevern.


  Men for all del: Delta i store demonstrasjoner når dette blir ansett som forsvarlig av helsemyndighetene. Inntil da: La sunt folkevett trumfe ønsket om og behovet for å gi uttrykk for meninger og sterke følelser i tettpakkede folkeansamlinger. Bruk i stedet fora som ikke trigger spredning av Covid 19.


  Odd Juven

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.