Skal vi legge ned industrien i Norge for å tekke EU og FN?!?!

EØS, avleggeren ACER og Paris-avtalen=avviklingen av Norge!


Økte strømpriser og forbud mot å drifte industrien med alt som kan forbrennes, vel må de stenge ned bedrifter?

Trolig! For her skal plantenæringen som Tina Bru mjfl. omtaler som SØPPEL , sammen med ett klimahysterisk Storting og 

alle landets Kommuner vil stanse Plantenæringen Co2, koste hva det koste vil!

Hvorfor?!?

Kloden koker ikke! Men med denne idiotien som er enorm skal Kloden reddes fra en ikke eksiterende trussel! Alle skal med! 

Ikke har vi 12 meter høyere vannstand som Al Gore truet med mens han bygde pallas i strandsonen med penger fra Norge, ikke har Polene smeltet(Noe mer enn 40 års observasjoner ikke har funnet tegn til! )og ikke har vi ustabilt og vått klima! Men vi skal fortsette samme tiltak! Hva om alt er opp/Ned?!? Hva om vi nå går mot en kuldeperiode, og at den stabiliteten vi opplever skyldes akkurat dette?

Et vendepunkt. Mer tyder i den retning enn at vi skal ønske oss en mindre fruktbar klode!!Lav temperatur og lite Co2 har aldri ført noe godt med seg! En rekke bedrifter bruker renset drivstoff fra båter til å spe på med energimessig for å holde bygninger varme. Dette skal det bli en stopp på. Drivstoffet skal man heller betale for å sende til Sverige, der det vil brukes til oppvarming og kraft i Sverige. Smart? Idioti, spør du meg.

En bedrift må erstatte 1 million Kwh. med elektrisitet når dette må avsluttes! Det legger seg på toppen av et energibehov på 1,5 til 2 millioner Kwh strøm! 

Da er det hyggelig den dagen alt skal harmoneres med EU sine strømpriser på drøye 3 kr. kwh! Det blir litt av et hopp fra en million til minst 6 millioner i strømregning! For mange bedrifter vil det bety kroken på døra. Og for hva? Jo for å redusere utslipp av en plantenæring! Co2.Livets gass! En gass vi faktisk IMPORTERER fra Japan! https://nippongases.com/no-no/kundeomr%C3%A5de Dette er den samme plantenæringen det skal bruker flere titalls Mrd. på å stappe ned i havbunnen. Langskipet til Erna. Etterfulgt av "Månelandingen" til Stolteberg som også var et meningsløst pengesluk! 

Kundeportal | NIPPON GASES

Oppdag vår kundeportal. Den lar deg bruke tjenestene våre 24 timer i døgnet, med et enkelt klikk fra hvilken som helst enhet.

nippongases.com


Dersom dette ikke er logisk for deg, og du samtidig vil stemme som før, ta deg en pust i bakken!

Er du industri-arbeider og er LO medlem, og tradisjonelt stemmer på AP, så kan det vel være en ide å tenke deg godt om! Det var Gro som fikk oss fast i denne galskapen, som nå begynner å kjennes, og nå har EL og NHO gått til sengs sammen og skal satse på Grønn industri! EN subsidiert industri. Uten bærekraft eller lønnsomhet!

Strømprisene vil eksplodere, og det er godt innbakt at det kommer av EU og FN! FNs Klima-krise og EU som lovgiver i Europa, og i Norge grunnet den ulovlig innførte EØS avtalen!

https://www.nettavisen.no/okonomi/raser-mot-regjeringens-forslag-en-han-mot-stromkundene/s/12-95-3424139974?fbclid=IwAR3RpZ5P-faXbhCoNhSl3EwRlM4wZXRe0DDgVJyiuho9qgWZrTWrvtBlB7g


Raser mot regjeringens forslag: – En hån mot strømkundene

Nå blir det dyrere for strømkunder som har investert i klimavennlige tiltak hjemme.

www.nettavisen.no


Er det "Grønne-skiftet" en trussel mot Industrien i Norge? Helt klart ja! Om vi ser hva USA gjorde før Trump, så skippet de ut industri i stor skala for å redusere "utslippene".

Den ble da flyttet til land der de ikke straffes for utslipp. Vel..

Nå er USA på full fart tilbake til utskipping og til å rulle ut det Grønne skiftet. Roterende sonevis strømutkobling osv.

Vi er eller var heldigere i Norge som har reb vannkraft, i overflod. Men uffda, den bestemmer EU over pga. ACER avtalen et halvfullt Storting valgte å gi til EU.

Stem fyktelig klokt til høsten, så vi får landet vårt tilbake.

EØS avtalen og Paris-avtalen skal vekk!

Stem på fornuften, Stem Demokratene!


Politisk nestleder

Demokratene Nordland

Terje Larssen

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.