Takk til Svenskene

RichardRichard Innlegg: 1

Hei

Vi kan jo ikke holde Norge stengt til ny vaksine kommer. I såfall må Norge Åpnes igjen. I praksis har vi da bare utsatt dødsfall.


Dette må ikke bli en egokamp mellom Norge og Sverige. Alle I Norge må håpe at Svenskene lyktes, og vi kan kopiere den modellen. Verden vil gå raskere tilbake til normalen.

Svenskene skal iallefall ha takk og beundring for at dem våget å stole på fagfolk. Om dem har rett eller ikke får vi se senere.


PS det er mange som sammenligner tall på døende og antall smittede. Dette er vare vår. Det er stor forskjell på hvem som blir testet og hvordan tall rapporteres. Det endelige svare får vi når det hele er over.

Kommentarer

 • Uffamei da! Tenk at folk kan ha disse tankene/meningene. For det første må det være lurt å begrense dødsfall inntil vi får vaksine. Det gjør vi med noen enkle leveregler og regler for karantene. Den kommer, kanskje allerede før 2021.

  Det er jo synd at Richard tror at fagfolk finnes kun i Sverige. Synd også at svenske fagfolk er villig til å ofre mennesker unødvendig, slik jeg ser det.

 • Eivind DaljordEivind Daljord Innlegg: 14

  Ja svenskene ofrer menesker pga at de tror det vil bli en immunitet desverre flere tusen er nå død i Sverige!

 • Erling ErvikErling Ervik Innlegg: 24

  Ja, Sverige er et fryktelig land! Der borte dør det faktisk 80 - 90 000 mennesker HVERT ÅR. Og de gjør ingenting med det!

  Det er klart de ikke bryr seg så mye om de 4-5 tusen som har dødd nå med covid-19, når det til vanlig dør så mange allikevel.

  Her i Norge har bare et par hundre dødd med covid-19. Men flere hundre har ikke fått den undersøkelsen de egentlig skulle ha siden sykehusene har omprioritert. Og ca. 23 000 var det vel som har måtte utsette operasjoner de skulle hatt.

  Kan godt hende at noen av disse dør pga. av dette, men det vil vi nok ikke få høre noe om. Det er da greit at noen dør, så lenge de ikke dør av covid-19.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.