Cannabis

TommyTommy Innlegg: 6

Hvorfor blir ikke cannabis lovlig rekreasjonelt?

Hvilken grunner er det til at det ikke kan brukes medisinsk?

Kommentarer

 • Per WatnePer Watne Innlegg: 15
  redigerte april 9

  Til medisinsk bruk, ingen såvidt jeg vet. Som rekreasjon bedre enn alkohol men det kommer vel litt an på om det er bruk eller misbruk man snakker om, misbruk er uheldig uansett hva man foretrekker.

 • DieselDan DanielsenDieselDan Danielsen Innlegg: 1

  At cannabis i mange settinger kan gjøre nytten medisinsk er vel mindre og mindre tvil om, men hva skulle fordelen med det som rekreasjons-middel være?

 • TommyTommy Innlegg: 6

  Eneste fordelen jeg ser med rekreasjonelt vil jo være at staten tjener penger på det i form av skatt evt avgifter.

  Personlig ser jeg ingen grunner til at det ikke skal være medisinsk da vi deler ut piller på resept som godteri i dette landet.

 • Per WatnePer Watne Innlegg: 15
  redigerte april 16

  Det er kostnader forbundet med kvalitetssikring, det har du ikke idag?

  kvalitetssikring altså,

 • TommyTommy Innlegg: 6

  Vet ikke hva du får nei

 • Sverdrup_67Sverdrup_67 Innlegg: 22

  Send de avhengige til en øy for avrusing, de kan få masse god mat, undervisning og gode treningsmuligheter, men ikke et gram av noe narkotika.

 • TommyTommy Innlegg: 6

  @Sverdrup_67 så cannabis er narkotika?

 • Frida Volden EnghFrida Volden Engh Innlegg: 3

  Selv om cannabis er en mild narkotisk stoff, betyr ikke at det er mindre farlig! Mange tunge narkomane begynte nettopp med cannabis! Kjenner faktisk ei som begynte nettopp der! I dag er hun faktisk heroin~ missbruker! Skjønner ikke ungdommer i dag!

 • Florian GutbierFlorian Gutbier Innlegg: 11

  Det er mye villedning om Cannabis og at det er mild narkotisk stoff er jeg ikke helt enige med ... Det finnes mange forskjellige forsknings artikler som si at det er ufarlig ... Men det som er tingen er at i disse så bruker dem cannabis man ikke akkurat kan blir høy av ... Det finnes mange andre forskninger som bruker dagens cannabis folk bruker til rekerasjonelt bruk .. og der viser det seg at det og bruke det 3 ganger i uken gi faktisk allerede hjerne skader som er målbar. Dette føre til nedsatt hukommelse , IQ osv . Det er også.


  Det fleste som bruker cannabis bruker det heller ikke bare engang i helgen men gjerne flere ganger til dagen. Min egen søster som starta med dette er temmelig god bevis og alle dem hu har tatt med seg. Og hu viste ganske rask at det som mange andre forskninger viser på .. IQ, Hukommelse osv blir nedsatt.


  Det er heller ikke mulig og tester godt nok om noen er påvirket under cannabis i forhold til alkohol osv. Og dermed blir folk trafikk farlig. Ut ifra folk jeg kjenner i USA så har cannabis bruken nærmere eksplodert i usa der det har blitt lovlig og folk der tar det også flere ganger til uken.


  Myten at cannabis er ufarlig og ok er helt feil og man plukke bare ut det som passe en vanligvis når man legger fram forskning som er svært villedende ...


  Når det kommer til medisinsk bruk av cannabis så er det også mange som tror at THC er det som hjelper Men fakta er at det er CBD som hjelper disse mennesker .. dem trenger ikke dagens spesial cannabis som har en høy THC andel for blir høy .. den hjelper lite ... Men det er cannabis med høy THC som oftest blir tatt fram til bruk... og da er det bare missbruk. Man trenger ikke blir høy eller gjør dagens cannabis lovlig for medisinsk bruk. Men det er mye falsk info om dette ute.

 • Espen Chilley SestølEspen Chilley Sestøl Innlegg: 2

  "Myten at cannabis er ufarlig og ok er helt feil og man plukke bare ut det som passe en vanligvis når man legger fram forskning som er svært villedende"

  Gjør ikkje du nettop dette når du sier " Min egen søster som starta med dette er temmelig god bevis og alle dem hu har tatt med seg. Og hu viste ganske rask at det som mange andre forskninger viser på .. IQ, Hukommelse osv blir nedsatt"?

  Forskning på dette området er vel enda ganske mangelfull?

 • Arild HaugnæssArild Haugnæss Innlegg: 1

  Her står det mye rart! Det er ikke vitenskapelig bevist at cannabis fører til sterkere stoffer. Jeg har røyka hasj i 45 år og har aldri prøvd noe sterkere. Alkohol og sigaretter er mere avhengighet skapende enn cannabis

 • TommyTommy Innlegg: 6

  Her sto det mye rart ja. Myten om at cannabis fører til sterkere stoffer trodde jeg vi la dø på 70 tallet. Enig med at cannabis er narkotika og kan være farlig for noen for eksempel de som er i fare for schizofreni men ellers er bivirkningene ikke så mange.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.