kunstig .iq..vs ..human

jeg har med stor intetresse ...observert ..smarte folk ..forskere ..vitenskap..folk..studere ..problemstillingen..maskin ..vs ..human ..dette kommer seff. til a fortsette i ett hittil ..for oss bonda ..super..raskt....glem det ..forskerte ..har ingen begrensninger ..de vil vise sjefene hvor smarte de er ..forcen..snuten ..de bla ..bla ..som sitter pa pengesekken..gir ..seff ..faen ..kan man skylde pa oppenheimer..einstein..og ..gutta for nagasaky..etc..for atombomben..dette som noen av oss ..anner konturene ..av er ikke bra ..heldigvis er det noen forskere ..som ..-.ser..  tegninga ...  jeg for min del ..har trua......human ..vs ..maskin....fuck ..the ..terminator... ... ....ill rest my case

Kommentarer

  • Geir Ivar JørgensenGeir Ivar Jørgensen Innlegg: 7
    redigerte juli 12

    AI er ikke et verktøy som noe privateid selskap skal kunne eie til bruk for egne særinteresser. Det gir for mye makt til individer og deres motiv for å herske over andre.

    AI må kun anvendes som suverent demokratisk felleseie, slik at det kan kontrolleres og kun brukes til det beste for alle og enhver, uavhengig av sosial status og individuelle særinteresser.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.