Dagbladet og Trump

Går ikke en eneste dag uten en eller flere negative Trump art i Dagbladet, og det begynner å bli ganske latterlig nå..

Vi vet dere holder til på ytre venstre siden Dagbladet, men nyanser dere litt, værsåsnill

Og jeg lurer på om det er 12 åringer som lager overskrifter hos dere, ene er mer infantil enn den andre jo

Kommentarer

 • Børre Bjerkland Børre Bjerkland Innlegg: 115

  Art på forsiden med at en eller annet hadde bæsja på seg.

  Er det lsklars som lager overskrifter i Dagbladet mon tro ?

 • Lars MoanLars Moan Innlegg: 17

  Børre Bjerkland: Om det er 12 åringer eller Isklars som lager overskriftene er vel et underordnet. Poenget er at vi må lide oss gjennom tekster fra folk som ikke er modne nok til å forstå forskjellen på det vesentlige og det uvesentlige.

 • Børre Bjerkland Børre Bjerkland Innlegg: 115

  Dagbladet er patetiske.

  Gjelder mer enn Trump art også, avisen er fordummende og er nå ren søppel

 • Johnny EinarsenJohnny Einarsen Innlegg: 1

  Hatet som har preget hovedstrømsmediene i 4 år, vil nå overtas av hodestups beundring for en senil type som har tilhørt "the swamp" i snart 50 år!

  Come on man, give us more of your fake news!

 • Børre Bjerkland Børre Bjerkland Innlegg: 115

  Sjekk Dagbladet i dag med nye Trump art med infantile overskrifter..

  Er det noen i of topic tråden på vgd forumet som er ansatt i Dagbladet mon tro, for den gjengen oppfører seg som 12 åringer

 • Lars MoanLars Moan Innlegg: 17
  redigerte november 25

  Både Kina-problemet, fattigdom i USA og gigant-konserns maktmisbruk(medisinfirma, Google, Facebook osv. ble satt på dagsorden under Trump). Hvorfor protesterte ikke flere mot diktaturet Kinas økonomiske vekst med lokal industri-død i USAs såkalte rustbelte som følge, under Obama? Politivolden var like virksom, muren mot Mexico ble like mye bygget, og det forferdelige meth-misbruket(et forferdelig narkotikum, ti ganger verre enn heroin) bygde seg opp, like mye under Obama som under Trump. I tillegg bedrev Obama den mest ondskapsfulle form for krigføring - dronekrig.

  Trump bedrev ingen krigføring - nærmere en fredsdue i det hvite hus, har man sjeldent kommet.

  De svarte i USA fikk "sin" president i det hvite hus, den gang Obama regjerte. Obama-care var et flott og prisverdig initiativ - det gav helsetjenester til mange som ikke hadde det før. Men ellers? Hva gjorde Obama for å bedre livsforholdene til fargede amerikanere.

  Som ex-president soper Obama inn 10-talls millioner dollar. Dette er tidligere Ap-politiker Bjarne Haakon Hansens våte drøm. Hans(Bjarne Haakon Hansens) overgang til First House og lobby var ikke like lønnsom. Men hvis politikk fører til rikdom, er politikerne i praksis kjøpt og betalt. Korrupsjon er en verdensomspennende epidemi som hindrer fremgang og fattigdomsbekjempelse, globalt. Mitt første innlegg på dette forumet, dreide seg om spørsmålet om Hitler var ond. Ondskap er bestandig følgen av det du gjør, mer enn intensjonen: Du mente godt, men det hadde katastrofale følger. Å berike seg på politisk engasjement, er minst like umoralsk som det Hitler gjorde under krigen. Korrupsjon har drept mange flere, enn de som døde under 2.verdenskrig. USAs president bør ha omtrent samme personlige rikdom, etter sin tjeneste, som før. Hvis ikke, er det å liknes med korrupsjon.

 • Børre Bjerkland Børre Bjerkland Innlegg: 115

  Full mann kastet ut av kjøpesenter..

  Årets scoop av Dagbladet i dag

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.